Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία  ΜΕΤΕΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών και ανάπτυξης ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Το γραφείο λειτουργεί επιτυχώς τα τελευταία 90 χρόνια. Το ιδρυτικό και στελεχιακό δυναμικό παρουσιάζει σημαντική ιστορία στον τεχνικό χώρο της Ελλάδας.  Σήμερα τα ηνία κατέχει η τρίτη γενιά πολιτικών μηχανικών της οικογένειας Μαχαίρα.

Το κάθε οικοδομικό έργο σχεδιάζεται και κατασκευάζεται με γνώμωνα την δημιουργία πολυτελών χώρων, που εναρμονίζονται στο εξωτερικό περιβάλλον. Τα έργα της ΜΕΤΕΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Α.Ε. ποικίλουν από οικιστικούς μέχρι επαγγελματικούς χώρους.

Η αισθητική χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές ενώ δίνεται έμφαση στην ποιότητα και τη λειτουργικότητα, με χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών. Στόχος μας είναι κάθε κτήριο που σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς στο χώρο.

Η ΟΜΑΔΑ

Αλέξανδρος Μαχαίρας

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (2003), M.Eng ΜΙΤ. Ο Αλέξανδρος έχει 19ετή εμπειρία σε μελέτη και κατασκεύη κτηριακών έργων και έργων υποδομής. Έχει συντονίσει projects ανάπτυξης οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων ως επενδυτής και project manager.

Νίκος Συριόπουλος

Αρχιτέκτων ΑΠΘ (1988). Ξεκίνησε την καριέρα του στο Γραφείο Δοξιάδη, ενώ ασκεί και ελεύθερο επάγγελµα από το 1990. Έχει εκπονήσει αρχιτεκτονικές µελέτες για πολυκατοικίες, αρκετές ιδιωτικές µονοκατοικίες υψηλών προδιαγραφών αλλά και κτήρια γραφείων ιδιαίτερης προβολής. Έχει συµµετάσχει σε projects ανάπτυξης οικιστικών ακινήτων, ως επενδυτής, project manager και µελετητής.

Πέτρος Παπαιωάννου

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ (2003), M.Eng Cornell University. Ξεκίνησε την καριέρα του στη VODAFONE Ελλάδος, και έχει 19ετή εµπειρία σε ηλεκτροµηχανολογικές µελέτες και εγκαταστάσεις κτηρίων, τηλεπικοινωνιακών δικτύων, καθώς και σταθµών ΑΠΕ. Έχει συµµετάσχει σε projects ανάπτυξης οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, ως επενδυτής, project manager και µελετητής.

Λουκία Παναγοπούλου

Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ (2004), MSc ΔΠΘ. Διαθέτει 18ετή εμπειρία σε μελέτη και διαχείριση κτηριακών έργων και έργων υποδομής.

Σπύρος Αποστόλου

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (2013), MSc ΕΜΠ. Διαθέτει 9ετή εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή κτηριακών έργων και έργων υποδομής.

Χρυσή Φραδέλλου

Αρχιτέκτων London School of Architecture (2012). Διαθέτει 10ετή εμπειρία σε μελέτη κτηριακών έργων.

Βασίλης Ζιάγκας

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΤΕΙ (2010). Διαθέτει 12ετή εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή ΗΜ έργων, αυτοματισμών και ΑΠΕ.

Λουκάς Κουτρούμπας

Οικονομολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ από όπου αποφοίτησε το 1979.