Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία ΜΕΤΕΚΑ Κατασκευές δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής και ανάπτυξης ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. 
 
Το γραφείο ιδρύθηκε το 1925 με κύρια ασχολία τα τεχνικά έργα υποδομών. Σήμερα, τα ηνία κατέχει η τρίτη γενιά πολιτικών μηχανικών της οικογένειας Μαχαίρα. Από την ίδρυση του γραφείου έως σήμερα, στόχος μας ήταν και παραμένει η ποιότητα σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα του παραγόμενου έργου. 
 
Τα έργα της εταιρείας ποικίλουν από οικιστικούς έως επαγγελματικούς χώρους. Η αισθητική χαρακτηρίζεται από λιτές γραμμές με χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνολογιών, ώστε κάθε έργο να εναρμονίζεται στο εξωτερικό περιβάλλον και να αποτελεί τοπόσημο της περιοχής του.

Η ΟΜΑΔΑ

Αλέξανδρος Μαχαίρας

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (2003), M.Eng ΜΙΤ. Ο Αλέξανδρος έχει 20ετή εμπειρία σε μελέτη και κατασκεύη κτηριακών έργων και έργων υποδομής. Έχει συντονίσει projects ανάπτυξης οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων ως επενδυτής και project manager.

Νίκος Συριόπουλος

Αρχιτέκτων ΑΠΘ (1988). Ξεκίνησε την καριέρα του στο Γραφείο Δοξιάδη, ενώ ασκεί και ελεύθερο επάγγελµα από το 1990. Έχει εκπονήσει αρχιτεκτονικές µελέτες για πολυκατοικίες, αρκετές ιδιωτικές µονοκατοικίες υψηλών προδιαγραφών αλλά και κτήρια γραφείων ιδιαίτερης προβολής. Έχει συµµετάσχει σε projects ανάπτυξης οικιστικών ακινήτων, ως επενδυτής, project manager και µελετητής.

Πέτρος Παπαιωάννου

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ (2003), M.Eng Cornell University. Ξεκίνησε την καριέρα του στη VODAFONE Ελλάδος, και έχει 20ετή εµπειρία σε ηλεκτροµηχανολογικές µελέτες και εγκαταστάσεις κτηρίων, τηλεπικοινωνιακών δικτύων, καθώς και σταθµών ΑΠΕ. Έχει συµµετάσχει σε projects ανάπτυξης οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων, ως επενδυτής, project manager και µελετητής.

Λουκία Παναγοπούλου

Πολιτικός Μηχανικός ΔΠΘ (2004), MSc ΔΠΘ. Διαθέτει 20ετή εμπειρία σε μελέτη και διαχείριση κτηριακών έργων και έργων υποδομής.

Σπύρος Αποστόλου

Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ (2013), MSc ΕΜΠ. Διαθέτει 11ετή εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή κτηριακών έργων και έργων υποδομής.

Χρυσή Φραδέλλου

Αρχιτέκτων London School of Architecture (2012). Διαθέτει 12ετή εμπειρία σε μελέτη κτηριακών έργων.

Βασίλης Ζιάγκας

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΑΤΕΙ (2010). Διαθέτει 14ετή εμπειρία σε μελέτη και κατασκευή ΗΜ έργων, αυτοματισμών και ΑΠΕ.

Ντόρια Καψωμένου

Υπεύθυνη Marketing, διαθέτει 15ετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, του marketing και της διαφήμισης σε μεγάλες εταιρείες.

Λουκάς Κουτρούμπας

Οικονομολόγος. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1955. Σπούδασε Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ από όπου αποφοίτησε το 1979.